11:00 25 August 2019
În direct
  • EUR19.80
  • USD17.89
  • RUB0.27
  • RON4.19
  • UAH0.72
Poliția de Frontieră

Moldovenii, umiliți atunci când părăsesc țara

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
78110

În Republica Moldova cetățenii onești și corecți sunt umiliți de șmecherii care au trecere la autorități chiar și atunci când părăsesc țara. Filmul care a fost plasat recent pe Facebook demonstrează acest lucru.

CHIȘINĂU, 28 iulie — Sputnik, Sergiu Praporșcic. Cazul car a avut loc recent la punctul de trecere a frontierei cu Ucraina "Tudora-Starokazacie" i-a revoltat pe mii de internauți. Pentru că ne aflăm în perioada estivală, când mii de familii din Republica Moldova merg să se odihnească la mare în Ucraina, la punctul de trecere a frontierei din "Tudora-Starokazacie" s-a creat o coadă kilometrică.

Cetățenii corecți își așteptau onest rândul, chiar dacă stăteau în soare cu copii mici, neveste gravide sau oameni în etate care suportă mai greu canicula.

Alții, însă, fiind în înțelegere cu angajații celor de la frontieră, pentru că altfel nu ar fi putu trece prin punctul de control, depășeau fără nicio jenă acest rând lung.

Bineînțeles că această impertinență i-a revoltat pe oameni.

Poliția de Frontieră din Republica Moldova a anunțat pentru Sputnik Moldova că acest caz a avut loc pe teritoriul ucrainean, după trecerea puctului de control voldovenesc.

De ce moldovenii nu mai vor să muncească în România și cine vin în locul lor>>>

În acest fel, polițiștii de frontieră din Moldova nu au avut cum asigura ordinea și corectitudinea la trecerea hotarului, această responsabilitate revenindu-le colegilor lor ucraneni.

Filmul postat pe Facebook a acumulat mii de vizualizări.

Opinia autorului ar putea să nu coincidă cu opinia redacției Sputnik.

Tematic

Schimbări importante: Ce trebuie să știe moldovenii care dețin pașaport românesc
Cu plată și cu permis special: Reguli noi pentru moldovenii care vor intra în UE
Tagurile:
revolta, cetateni, video, punct de trecere a frontierei, oameni


Știrile Zilei