04:22 21 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.55
  • USD17.14
  • RUB0.26
  • RON4.16
  • UAH0.61
lumânare

Îi aduc în sicrie: Moldovenii morți în accidentul din Kaluga vor fi aduși miercuri acasă

© Sputnik / Евгений Панасенко
Societate
Sa primesc un link scurt
Moldoveni, decedați într-un grav accident la Kaluga (19)
156210

Coloana de mașini care transportă cele șase sicrie cu moldovenii decedați în accidentul din Kaluga va ajunge în Republica Moldova către dimineața zilei de 8 august.

CHIȘINĂU, 7 aug – Sputnik. Potrivit datelor recente ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, marți, 7 august, autovehiculul specializat pentru transportarea corpurilor neînsuflețite ale victimelor accidentului tragic din regiunea Kaluga, a pornit din Federația Rusă și este în drum spre Republica Moldova. 

Ofițerii IGSU însoțesc pe parcursul itinerarului autovehiculul cu cele șase sicrie. Coloana de mașini urmează să ajungă în Republica Moldova către dimineața zilei de 8 august. Trupurile neînsuflețite vor fi aduse la Chișinău.

Totodată, IGSU informează că, pe parcursul zilei de astăzi, cele patru persoane traumatizate, care se aflau la spitalul Suhinici, au fost externate și sunt transportate cu trenul de pe ruta Moscova – Chișinău, fiind supravegheați de angajații SMURD. Trenul cu persoanele traumatizate urmează să ajungă la Chișinău conform orarului în seara zilei de 8 august, la ora 19:17.

Șase moldoveni au murit într-un tragic accident rutier care s-a produs, sâmbătă dimineața, în regiunea Kaluga, Rusia, iar alți opt au fost răniți. Tragedia s-a produs, la ora 7.40,  pe traseul M3. În accident au fost implicate trei unități de transport, inclusiv un microbuz de model Mercedes Vito cu numere de înmatriculare a Republicii Moldova. În urma impactului, 8 persoane au decedat, dintre care 6 cetățeni ai Republicii Moldova.

În accident au murit două femei și patru bărbați din Moldova. Victimele sunt originare din raioanele Orhei, Ștefan Vodă și Căușeni. Alte 8 persoane, cu vârstele între 19 – 47 de ani, șapte bărbați și o femeie, au suferit diverse traumatisme.

Тема:
Moldoveni, decedați într-un grav accident la Kaluga (19)

Tematic

Accidentul din Kaluga: Rudele au plecat în Rusia să-și aducă acasă morții
Iată când vor fi aduse acasă primele victime ale accidentului din Kaluga
A fost stabilită identitatea moldovenilor morți în accidentul din Kaluga
Vor fi aduși în sicrie. Cine sunt moldovenii care au murit în accidentul din Kaluga
Detalii teribile despre accidentul din Rusia în care au murit șase moldoveni
Tagurile:
aduși acasă în sicrie, moldoveni morți, Kaluga, accident
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei