17:41 21 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.69
  • USD18.00
  • RUB0.24
  • RON4.40
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
Moldoveni, decedați într-un grav accident la Kaluga (19)
157510

Oamenii care au murit în tragicul accident din regiunea Kaluga, Federația Rusă, au fost aduși acasă de către angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

CHIȘINĂU, 8 aug — Sputnik. Corpurile neînsuflețite ale celor șase moldoveni care au murit în tragicul accident din regiunea Kaluga, Federația Rusă, au fost aduse acasă. Ofițerii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost însoțiți de rudele celor șase victime.

În această dimineață, în jurul orei nouă, mașina în care se aflau corpurile neînsuflețite a ajuns în țară, fiind așteptate de rudele îndurerate.

Conducerea Inspectoratului în frunte cu general-maior Mihail Harabagiu a venit la sediul campaniei de servicii funerare pentru a transmite sincere condoleanțe rudelor și prietinilor victimelor accidentului tragic, dar și săle  mulțumească colegilor implicați pentru suportul acordat în realizarea acestei misiuni.

Șase moldoveni au murit într-un tragic accident rutier care s-a produs, sâmbăta trecută, în regiunea Kaluga, Rusia, iar alți opt au fost răniți. Tragedia s-a produs, la ora 7.40, pe drumul M3. În accident au fost implicate trei unități de transport, inclusiv un microbuz de model Mercedes Vito cu numere de înmatriculare a Republicii Moldova. În urma impactului, opt persoane au decedat, dintre care 6 cetățeni ai Republicii Moldova.

În accident au murit două femei și patru bărbați din Moldova. Victimele sunt originare din raioanele Orhei, Ștefan Vodă și Căușeni. Alte opt persoane, cu vârste cuprinse între 19 — 47 de ani, șapte bărbați și o femeie, au suferit diverse traumatisme.

Тема:
Moldoveni, decedați într-un grav accident la Kaluga (19)

Tematic

Accidentul din Kaluga: Rudele au plecat în Rusia să-și aducă acasă morții
Îi aduc în sicrie: Moldovenii morți în accidentul din Kaluga vor fi aduși miercuri acasă
Tagurile:
Kaluga, durere, morti, Margini, moldoveni, accident, Rusia

Știrile Zilei