07:41 21 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.29
  • USD17.44
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.72
Un vehicul de poliție italian

Asta e chiar ieșit din comun: Au furat mașina Poliției cu tot cu polițist

© AFP 2019 / ANDREAS SOLARO
Societate
Sa primesc un link scurt
36420

Doi bărbați au furat în Italia o mașină de Poliție cu tot cu polițistul aflat înăuntru. Polițistul era ascuns în partea din spate a dubei, dat fiind că fila o grupare care comercializa droguri.

CHIȘINĂU, 8 aug — Sputnik. Cei doi indivizi sunt cetățeni români care au plecat în Italia. Acolo ei au furat o dubă pe care au văzut-o parcată pe o stradă din orașul Trieste. Din nefericire pentru ei, în mașină se afla un polițist care i-a arestat imediat, scrie pentru-romani.ro, care citează publicația italiană ilpiccolo.it.

Bărbații au văzut duba parcată și s-au gândit să o fure, fără să bănuiască faptul că mașina era a Poliției și că în interiorul ei se afla un polițist care fila o rețea de traficanți de droguri. Duba nu purta însemnele oficiale ale unei mașini de poliție.

Românii au găsit ușa deschisă și s-au urcat imediat pe locurile din față, încercând să pornească duba cu ajutorul firelor din bord.

Însă polițistul ascuns în partea din spate a dubei i-a arestat imediat.

Investigațiile ulterioare au arătat că cei doi români abia ajunseseră în Trieste și că cel mai probabil voiau să folosească duba pentru a ajunge în alt oraș. Acum, bărbații sunt acuzați de tentativă de furt.

Tagurile:
comun, iesit, politiei, politist, masina, furat


Știrile Zilei