09:23 11 August 2020
În direct
  • EUR19.44
  • USD16.55
  • RUB0.22
  • RON4.02
  • UAH0.60
Societate
Sa primesc un link scurt
738192

Adolescenta Cleopatra Stratan filmează un nou videoclip în care a ales să poarte ținute sexy.

CHIȘINĂU, 18 aug — Sputnik. Cleopatra Stratan își dorește o carieră de succes, iar pentru acest lucru muncește de zor. După ce a dat lovitura cu piesa și videoclipul „Te las cu inima", aceasta a anunțat pe rețelele de socializare că va mai scoate o piesă în curând. Tânăra deja a început filmările pentru noul videoclip și este nerăbdătoare să îl lanseze.

Adolescenta a dezvăluit mai multe secrete din culisele filmărilor. Aceasta a publicat mai multe poze și înregistrări video în care le arată fanilor ținutele pe care le-a ales pentru producția video. De această dată Cleopatra nu va mai avea rolul unei fetițe cuminți. Pentru videoclipul piesei "Adio" adolescenta a ales mai multe ținute provocatoare.

#adio….. #newvideo ##newsong #soon🎬🎹🎶

Публикация от Cleopatra Stratan (@cleo_0610) 2 Авг 2018 в 12:49 PDT

Una dintre ținutele alese pentru acest clip a fost o rochie îndrăzneață, scurtă și cu un umăr dezgolit și o pereche de încălțăminte cu toc. Cleopatra Stratan a revenit în atenția publicului cu piesa „Te las cu inima", care a avut un succes fulminant. Melodia a reușit să adune peste 24 de milioane de vizualizări.

Privește doar înainte💛 #yellow #adio

Публикация от Cleopatra Stratan (@cleo_0610) 1 Авг 2018 в 12:36 PDT

Tematic

Iată ce onorarii primește Cleopatra Stratan pentru 35 de minute de concert
Tagurile:
Cleopatra Stratan, provocatoare, nou, videoclip, Moldova


Știrile Zilei