11:03 24 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.26
  • USD17.83
  • RUB0.28
  • RON4.01
  • UAH0.73
Societate
Sa primesc un link scurt
Accident cu implicarea autobuzului Chișinău-Zatoka (8)
604120

Copilul rămas orfan în urma teribilului accident de la Ștefan Voda a suferit mai multe traumatisme grave și a fost operat de urgență.

CHIȘINĂU, 22 aug — Sputnik. Un copil a rămas orfan după ce ambii părinți au murit în teribilul accident produs în această dimineață la Ștefan Vodă. Potrivit surselor Sputnik Moldova, numele lui este Podrucinii Vasile. Copilul are patru ani și este originar din Ceadâr Lunga. 

În momentul de față, el se află în stare gravă la spital. Copilul a suferit traumatisme asociate, traume cranio-cerebrale acute, contuzie cerebrală, fractură de claviculă pe dreapta, leziune traumatică a splinei, dar și hemoragie internă.

Micuțul este internat in Secția Terapie Intensivă și Reanimare. Hemoragia internă a fost oprită în urma unei intervenții chirurgicale.

Amintim că un accident teribil a avut loc în această dimineață, aproape de ora 02:00 în raionul Ștefan-Vodă, cu implicarea unui autobuz de pe ruta Chișinău-Zatoka, a unui autoturism și a unui tractor. În urma impactului, trei persoane au murit, iar un copil de patru ani a fost transportat în stare gravă la spital.

Potrivit poliției, autocarul care se îndrepta din Chișinău spre Zatoka, Ucraina, a lovit în spate un tractor cu remorcă, care nu avea luminile de semnalizare incluse. 

În urma coliziunii, și autobuzul, și tractorul s-au răsturnat. Autocarul a căzut peste un autoturism care era parcat în preajmă și în care erau trei persoane, toți membri ai unei familii. Șoferul automobilului și soția acestuia au murit pe loc. De asemenea, a decedat și un pasager din autocar.

Тема:
Accident cu implicarea autobuzului Chișinău-Zatoka (8)

Tematic

Accident teribil cu implicarea autocarului Chișinău-Zatoka
Pavel Filip merge la locul accidentului din Ștefan Vodă, unde au murit trei persoane
Accident teribil cu implicarea autobuzului de pe ruta Chișinău-Zatoka, sunt trei morți
Tagurile:
ștefa vodă, viata, orfan, moarte, copil, accident, Moldova


Știrile Zilei