04:52 24 Mai 2019
În direct
  • EUR20.08
  • USD18.03
  • RUB0.28
  • RON4.22
  • UAH0.68
Mașină a Inspectoratului Național de Patrulare al IGP

Îngrozitor: Iată ce riscăm să cumpărăm în piețele din țară

© Photo: Facebook / Inspectoratul Național de Patrulare al IGP
Societate
Sa primesc un link scurt
1309 0 0

Mai multe produse alimentare au fost confiscate de polițiști pentru că erau transportate în condiții insalubre și nu aveau acte de proveniență.

CHIȘINĂU, 23 aug — Sputnik. Reprezentanții Serviciului Investigarea Fraudelor Economice al Inspectoratului de Poliție Bălți au oprit în trafic un automobil de model „Hyundai", condus de un bărbat de 32 de ani.

În urma verificării mașinii, polițiștii au depistat 20 de kilograme de pește sărat și uscat în asortiment, 15 kilograme de cașcaval împletit afumat și 14 kilograme de urechi de porc afumate, fără acte de proveniență, transportate în condiții insalubre.

Șoferul nu deținea niciun document care ar demonstra proveniența sau calitatea mărfii, aceasta urmând a fi comercializată pe teritoriul municipiului Bălți. Bărbatul s-a ales cu amendă în mărime de 4 500 lei.

Întreaga cantitate de marfă ușor alterabilă, valorificată la suma de 10 mii lei, a fost nimicită în comun cu autoritățile regionale pentru siguranța alimentelor. Recomandăm cetățenilor să procure produse alimentare numai din locurile autorizate pentru a nu își pune în pericol viața și sănătatea.

Tematic

Moldova vrea să vândă mai multe ouă și carne pe piața europeană
Tagurile:
peste, provenienta, acte, carne, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei