01:53 23 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.12
  • USD17.88
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Birou Vamal Albița, România, foto de arhivă

Trafic infernal: Evitați traversarea frontierei prin acest post vamal - foto

© Sputnik / Rodion Proca
Societate
Sa primesc un link scurt
231 0 0

Serviciul Vamal vine cu informații de ultimă oră: la postul vamal "Albița" s-au format coloane imense de mașini - cel mai probabil, această situație se va menține pe parcursul următoarelor zile.

CHIȘINĂU, 24 aug — Sputnik. Serviciul Vamal informează că, în momentul de față, traficul este deosebit de aglomerat la intrarea în România prin postul vamal "Albița" (RO).

"Aici s-au format mai multe coloane de mașini care așteaptă să intre în țara vecină. Totodată, conform estimărilor, valorile mari de trafic se vor menține pe parcursul mai multor zile", subliniază instituția într-un comunicat.

În aceste condiții, instituția le recomandă persoanelor care intenționau să traverseze frontiera prin acest post să opteze pentru postul vamal "Sculeni" sau "Cahul", care sunt mai puțin solicitate.

Valori mari de trafic se așteaptă și la vămile Palanca și Criva. Astfel, pentru a evita supraaglomerarea acestora, călătorii sunt îndemnați să traverseze frontiera și prin posturile vecine. Harta interactivă a tuturor posturilor de frontieră este disponibilă pe pagina web a Serviciului Vamal.

Tematic

Informație de ultimă oră de la Poliția de Frontieră. Cum se circulă la hotar
Tagurile:
trafic infernal, Vama Albita, traversarea frontierei, post vamal
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei