19:43 22 August 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.79
  • RUB0.27
  • RON4.18
  • UAH0.71
Avion ”TAROM”

O nouă cursă spre România, de pe Aeroportul Internațional Chișinău

© Sputnik / Rodion Proca
Societate
Sa primesc un link scurt
9610

Moldovenii vor avea posibilitatea să zboare spre încă o destinație din Romania.

CHIȘINĂU, 30 aug — Sputnik. Compania aeriană „TAROM" conectează, de pe data de 16 septembrie, Republica Moldova de România printr-o nouă cursă regulată spre Timișoara.

Cursa aeriană spre Timișoara, România, va fi oferiă de trei ori pe săptămână — miercuri, vineri și duminică. Prețurile vor porni de la 100 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse la achiziționarea de pe site-ul www.tarom.ro.

„Am lansat cursa nouă cu numărul 10 pe acest an și nu intenționăm să ne oprim aici. Contăm pe nevoia pasagerilor din Moldova de a se conecta la spațiul european, cu ajutorul TAROM, compania care reprezintă, poate, cel mai bine istoria românească a avitației civile. Pentru Timișoara, o zonă economică într-o expansiune continuă, Chișinău este o destinație valoroasă pentru a dezvolta afaceri și investiții pe termen lung. Am încredere că această rută se va maturiza și va performa rapid", a declarat directorul general TAROM, Werner Wolff.

Directorul general Avia Invest, compania care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău, Petru Jardan, a menționat că Timişoara este un centru industrial, comercial, medical, financiar şi universitar din România foarte important şi prezintă un interes deosebit pentru cetăţenii noştri.

„Salutăm decizia companiei Tarom de a lansa cursa directă spre Timişoara şi suntem încrezători că parteneriatul nostru nu se va opri aici", a menționat Petru Jardan.

Tematic

Reacția incredibilă a pasagerilor unui avion care a luat foc în timpul zborului - Video
Alertă într-un avion plin cu moldoveni: A crăpat parbrizul
Moarte Stupidă: Un turist, omorât pe plajă de suflul unui avion - Video
Sfaturi utile: Cum să procuri bilete de avion și să economisești bani
Întâmplări terifiante din viața stewardeselor: Naștere, avort sau deces în avion
Tagurile:
cursa aeriana, cetateni, companie, euro, pret, Aeroportul International Chisinau, Avia Invest, Moldova, Chisinau, Timisoara, Romania


Știrile Zilei