19:12 22 Martie 2019
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.25
  • RUB0.27
  • RON4.13
  • UAH0.63
Troleibuz

Mai multe troleibuze și autobuze pe străzile Capitalei

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
81 0 0

Din luna septembrie pe străzile Capitalei vor circula mai multe autobuze și troleibuze.

CHIȘINĂU, 31 aug — Sputnik. Odată cu venirea toamnei pe străzile Capitalei vor circula mai multe autobuze și troleibuze. Astfel, începând cu data de trei septembrie pe străzile Chișinăului vor circula 302 troleibuze și 94 de autobuze.

Новые автобусы в Оргееве
из архива примэрии Оргеева

Reprezentanţii Regiei Transport Electric şi ai Parcului Urban de Autobuze au anunţat că trec la graficul de toamnă întrucât oraşul devine mai aglomerat din luna septembrie. În timpul verii când elevii şi studenţii erau în vacanţă, pe străzi erau scoase 242 de troleibuze și 14 autobuze. Transportul va fi suplimentat pe toate liniile.

Anterior autoritățile au anunțat că în Capitală vor fi puse în circulați autobuze în care vor fi instalate aparate de aer condiționat. Deocamdată au fost livrate din Minsk piesele pentru cinci troleibuze. 

Troleibuzele noi care vor fi dotate cu aer condiționat le vom putea vedea pe străzile Capitalei după ce vor fi testate de un grup de experți din Belarus. Următoarele componente pentru 15 troleibuze vor ajunge în ţara noastră până în luna octombrie.

În prezent, pe străzile Capitalei circulă peste 300 de troleibuze, dintre care peste 200 sunt noi. Reprezentanţii Regiei Transport Electric susţin că, în următoarea perioadă, urmează să le schimbe şi pe cele vechi care au mai rămas.

Tematic

Alte cinci troleibuze noi pentru Chișinău - Când vor ajunge în Capitală
Tagurile:
mai multe, autobuze, Capitală, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei