22:20 16 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.99
  • USD17.73
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.68
Модель на стенде автопроизводителя

”Blonda” și Porsche-ul: Vezi cum și-a parcat mașina o șoferiță din Capitală - Foto

© Sputnik / Илья Питалев
Societate
Sa primesc un link scurt
Viața în Chișinău (136)
599 0 0

O parcare nereușită îți poate strica toată ziua - utilizatorii de pe rețelele de socializare au păreri împărțite despre felul în care o blondă și-a parcat Porsche-ul pe o stradă din Capitală.

CHIȘINĂU, 7 sept – Sputnik. Adesea putem observa cazuri în care șoferii au ghinion atunci când vor să-și parcheze mașina, însă uneori chiar rămâi cu gura căscată. Pe rețelele de socializare a fost postată o imagine cu o blondă care și-a parcat mașina pe strada 31 august 1989, din Capitală.

În poză pot fi observate roțile unui Porsche roșu care au intrat în pământ. Totul s-a întâmplat din cauza reparației recentei porțiuni de drum, care a spălat solul.

Tânăra blondă a avut ghinion de două ori: prima dată când și-a ales locul de parcare și ulterior când nu a mai reușit de una singură să iasă din parcare.

Apropo, o parte dintre utilizatorii de pe Facebook i-au luat apărarea tinerei, subliniind că drumurile din Chișinău într-adevăr sunt foarte proaste, în timp ce alții consideră că ar fi trebuit să verifice locul înainte de a parca o mașină atât de scumpă.

Тема:
Viața în Chișinău (136)

Tematic

Parcare de coșmar a unui Porsche: manevra unui Valet a distrus mașina sport
Vezi ce au făcut polițiștii din Chișinău cu posesorul unui Porsche (FOTO)
Tagurile:
au ramas cu gura cascata, blonda, Porsche, capitala


Știrile Zilei