09:45 05 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.12
  • USD18.43
  • RUB0.23
  • RON4.17
  • UAH0.67
Societate
Sa primesc un link scurt
95 0 0

În acest vor fi reabilitate și schimbate peste 15 kilometri de conducte termice - dublu, în comparație cu anul precedent.

CHIȘINĂU, 10 sept — Sputnik. Termoelectrica S.A. implementează un plan de proporții cu privire la modernizarea sistemului de alimentare centralizată cu energie termică.

Potrivit Termoelectrica, lucrările de reabilitare și schimbare vor fi finalizate până în prima jumătate a lunii octombrie. Ele au drept scop creșterea eficienței sistemului centralizat de termoficare, racordarea noilor consumatori și oferirea serviciilor la cel cât mai înalt nivel în regim non-stop.

Planul de Investiții pentru anul 2018 prevedea reabilitarea a 13 kilometri de conducte termice, însă, după un șir de discuții și o analiză amănunțită a situației din teritoriu, s-a decis suplinimentarea acestuia cu încă trei kilometri. Astfel, în total vor fi reabilitați 16 kilometri de conducte termice.

În ultimele patru luni au fost modernizate peste 20 de tronsoane de rețele termice.

Investiții de milioane în sectorul energetic: Ministerul Economiei oferă detalii>>>

Consumatorii vizați în sistarea serviciului de livrare a apei calde vor fi informați prin anunțuri plasate la scara blocului, precum și pe site-ul întreprinderii — www.termoelectrica.md, la rubrica „Defecțiuni. Deconectări planificate".

Tematic

În beznă timp de o lună: Iată cine va rămâne fără energie electrică
Câtă energie electrică regenerabilă produce Moldova
Tagurile:
conducte termice, schimbare, modernizare, Termoelectrica, Moldova


Știrile Zilei