03:29 13 Mai 2021
În direct
  • EUR21.53
  • USD17.76
  • RUB0.24
  • RON4.37
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
Explozie teribilă într-un bloc din sectorul Râșcani - există morți și răniți (46)
51310

Președintele Legislativului a transmis un mesaj pentru cei care au avut de suferit în urma exploziei care s-a produs în această noapte într-un bloc de pe bulevardul Moscovei din Chișinău.

CHIȘINĂU, 7 oct — Sputnik. Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a transmis un mesaj tuturor celor care au avut de suferit în urma exploziei din sectorul Râșcani al Capitalei.

"Suntem alături de cei care au avut de suferit în urma exploziei de pe bulevardul Moscovei. Mulțumesc oamenilor care s-au implicat imediat pentru a ajuta victimele", a scris Candu pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că în urma exploziei care s-a produs în blocul de pe bulevardul Moscovei 11 din Capitală trei persoane au decedat, iar alte cinci au fost rănite. Printre răniți se află și un salvator.

Persoanele evacuate au fost găzduite la Spitalul Sfânta Treime din Capitală, în timp ce o parte dintre locuitorii blocului afectat de explozie au instalat corturi în curtea casei.

Şeful Inspectoratului General Situaţii de Urgenţă, Mihail Harabagiu, a menţionat că explozia a afectat apartamentele de la etajele 14-18 din scara şase a blocului. Oamenii au fost evacuaţi.

Тема:
Explozie teribilă într-un bloc din sectorul Râșcani - există morți și răniți (46)

Tematic

Unde au înnoptat locuitorii blocului afectat de explozie din sectorul Râșcani
Detalii: Se știe în ce apartament s-a produs explozia din sectorul Râşcani
Numărul victimelor exploziei din sectorul Râşcani este în creștere
Oficial: Doua persoane decedate: un matur și un minor - Video
Tagurile:
bloc, mesaj, explozie, Andrian Candu, Moldova, sectorul Rascani

Știrile Zilei