09:58 22 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.14
  • USD17.89
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Poliția

Un bărbat din Capitală riscă ani grei de pușcărie: Iată ce infracțiune gravă a comis

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
230 0 0

Un bărbat din Сapitală este cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor.

CHIȘINĂU, 8 oct — Sputnik. Ofițerii de investigații a Inspectoratului de Poliție Ciocana au efectuat percheziții în apartamentul unui bărbat de 46 de ani. În locuința acestuia au fost găsite și ridicate pachete de tip zip — lock în care se afla o substanță suspectă, un plic cu praf și șapte pliculețe din folie de aluminiu în care se afla praf de culoare bej.

Poliţiştii le-au ridicat, sigilat și transportat la Centrul tehnico — criminalistic şi expertize judiciare al IGP. Expertiza a demonstrat că substanțele depistate în apartament se atribuie la substanțele narcotice. În cazul în care drogurile ar fi fost comercializate, suspectul ar fi obținut un profit de 50 000 de lei.

Este de menționat faptul că suspectul a fost anterior judecat pentru comercializarea drogurilor. Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, infracţiune pentru care legislaţia penală în vigoare prevede închisoare de la 7 la 15 de ani.

 

Tematic

(FOTO) Infracțiune săvârșită ziua în amiază mare, într-un parc din Capitală
Tagurile:
cercetat, puscarie, capitala, politia, barbat, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei