02:00 23 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.12
  • USD17.88
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Explozie

Fundația "Din Suflet" își asumă cheltuielile pentru înmormântarea victimelor exploziei

© Photo: Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI
Societate
Sa primesc un link scurt
163 0 0

Fundația Primei Doamne "Din Suflet" va suporta cheltuielile pentru înmormântarea persoanelor care au murit în urma exploziei din sectorul Râșcani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 8 oct — Sputnik. Toate cheltuielile pentru înmormântarea celor patru persoane care au sfârșit în urma exploziei din sectorul Râșcani al Capitalei vor fi acoperite de fundația Galinei Dodon "Din Suflet". Despre aceasta a comunicat șeful statului, Igor Dodon, pe pagina sa oficială de Facebook. 

"Am discutat cu personale apropiate celor care au avut de suferit în urma deflagrației din sectorul Râșcani al Capitalei. Fundația de binefacere a Primei Doamne "Din Suflet" a decis să acopere cheltuielile suportate de aceștia, inclusiv integral cele pentru serviciile funerare", a scris Igor Dodon pe Facebook.

Amintim că moartea a patru persoane a fost confirmată de salvatori în urma deflagrației care s-a produs sâmbătă seară într-un boc din sectorul Râșcani al Capitalei. Este vorba de o femeie de 30 de ani, fiul ei de 4 ani, un bărbat de 77 de ani și soția acestuia. Alte opt persoane au fost rănite în urma exploziei în blocul cu 20 de etaje. Deflagrația a fost atât de puternică încât încât a distrus trei apartamente. 

Tematic

Cernei: Mii de apartamente dispun de butelii de gaz și prezintă pericol de explozie
Tagurile:
deflagratie, chisinau, Igor Dodon, victime, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei