09:42 25 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.03
  • USD17.87
  • RUB0.28
  • RON4.21
  • UAH0.67
Explozie

Acte de identitate gratuite pentru sinistrați: Iată cum le pot obține

© Sputnik / Osmatesco
Societate
Sa primesc un link scurt
57 0 0

Agenția Servicii Publice va elibera gratuit actele de identitate ale persoanelor care au avut de suferit în urma exploziei din sectorul Râșcani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 8 oct — Sputnik. Acte de identitate gratuite pentru victimele exploziei din sectorul Râșcani al Capitală. Agenția Servicii Publice va elibera în regim de urgență acte de identitate ale victimelor exploziei. Sinistrații se pot adresa la reprezentantul ASP care se află la locul tragediei sau la oficiul Agenției de pe strada Aleksandr Pușkin 42, intrarea de pe strada Alexandru cel Bun, birourile 102 și 113.

De asemenea, dacă vor fi solicitări din partea persoanelor care nu se pot deplasa, Agenția Servicii Publice va trimite la adresa indicată Oficiul mobil de documentare. Menționăm că până la această oră două persoane au depus cereri pentru eliberarea actelor de identitate. Este vorba despre sora femeii internate în secția reanimare, care a solicitat buletin de identitate pentru victimă și certificat de naștere pentru copilul acesteia. Un alt bărbat, apartamentul căruia a fost distrus de explozie, a solicitat buletin de identitate.

Tematic

Explozie terifiantă la Chișinău: O butelie de gaz a făcut victime și ravagii
Tagurile:
identitate, acte, explozie, victime, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei