09:54 24 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.13
  • USD17.89
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
explozie

Cine locuia în apartamentul din Chișinău în care s-a produs explozia

© Photo: Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI
Societate
Sa primesc un link scurt
Explozie teribilă într-un bloc din sectorul Râșcani - există morți și răniți (46)
1389 0 0

Sâmbăta morții sau explozia care a zguduit întreg Chișinăul. Patru persoane printre care și un minor au murit în urma unei deflagrații produsă de scurgerile de gaze. O minune l-a salvat pe un copil de 5 ani.

CHIȘINĂU, 8 oct – Sputnik. În apartamentul de pe bulevardul Moscova 11/5 în care s-a produs explozia de sâmbătă seara, în urma căreia au murit, potrivit informațiilor preliminare, patru persoane, locuia o femeie de 32 de ani împreună cu fiul său minor de cinci ani. 

În timpul exploziei, produsă de la o scurgere de gaz dintr-o butelie instalată ilegal, în apartament era doar femeia de 32 de ani, pe nume Irina Vulpe. Băiatul acesteia se afla în acea seară la bunei. Tânăra lucra la un salon de frumusețe, iar anterior a fost  profesoară la Insula Speranțelor. 

Femeia se află în prezent în stare gravă la spital cu multiple fracturi și arsuri pe 40 la sută din suprafața corpului. Prietenii femeii solicită acum ajutor pentru reabilitarea victimei.

 

Sâmbătă seara, în sectorul Râșcani al Capitalei, într-o clădire cu 20 de etaje, situată pe adresa bd. Moscova 11/5, s-a produs o explozie. În urma deflagrației au fost distruse total patru apartamente. Salvatorii au scos aseară de sub dărâmături corpurile neînsuflețite ale unei femei de 30 de ani și a copilului ei de 4 anișori. În dimineața zilei de luni, salvatorii au mai scos o femeie în vârstă, care s-a dovedit a fi soția bărbatului de 77 de ani, care a decedat sâmbătă seara la spital. Cei doi sunt cetățeni ai Israelului

Salvatorii au anunțat și o versiune preliminară a exploziei de sâmbătă seara. Potrivit acestora, explozia s-ar fi produs din cauza scurgerilor de gaze dintr-o butelie instalată ilegal într-un apartament de la etajul 16.

Тема:
Explozie teribilă într-un bloc din sectorul Râșcani - există morți și răniți (46)

Tematic

Explozia din Chișinău: Momentul în care de sub dărâmături este scos un cadavru
Explozie în Chișinău: Salvatorii au mai scos o femeie decedată de sub dărâmături
Durere imensă: Mesaj sfâşietor pentru femeia care a murit în urma exploziei de aseară
Explozie terifiantă la Chișinău: O butelie de gaz a făcut victime și ravagii
Îngrozitor: Iată în ce hal au ajuns apartamentele afectate de explozie - Foto
Tagurile:
explozie, Chisinau, gaz
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei