11:16 20 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.62
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
Viol - foto simbol

Detalii îngrozitoare în cazul violului de la Ungheni: Victima face dezvăluiri șocante

CC0 / Pixabay / ninocare
Societate
Sa primesc un link scurt
1194 0 0

Femeia a povestit detalii îngrozitoare despre ceea ce i s-a întâmplat - a fost lovită în cap, iar apoi violată.

CHIȘINĂU, 13 oct — Sputnik. Organele de drept investighează un caz de viol care a avut loc vineri la Ungheni. Poliția a făcut publică înregistrarea apelului telefonic al victimei la 112.
Astfel, victima spune că a fost violată și cheamă să vină cineva la domiciliul ei. Femeia de 31 de ari pare foarte afectată, iar operatoarea de la 112 încearcă să o liniștească pentru a afla mai multe detalii.

Dezvăluirile victimei

Victima aproape că plânge și povestește cu greu ce i s-a întâmplat cu doar 15 minute înainte de a telefona pentru a cere ajutor:

"A venit cineva să vorbească. Soțul meu nu era acasă, este plecat la Chișinău. S-au pornit niște vorbe, iar pe urmă m-a lovit în cap și m-a violat".

Ea a spus că îl cunoaște pe violator.

"El a venit să-i dăm niște informații despre cineva. El stătea afară…", a relatat femeia cu vocea sugrumată.

Poliția a oferit detalii

Poliția a comunicat sâmbătă că apelul telefonic de la locuitoarea orașului Ungheni a fost înregistrat la 112 aproximativ la ora 14.50. Persoana a reclamat telefonic faptul că a fost agresată fizic și apoi violată de către un bărbat în propriul domiciliu.

"În urma audierii victimei de 31 de ani, s-a stabilit că presupusul suspect este un bărbat de 41 de ani, locuitor al orașului Ungheni" au precizat oamenii legii.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală.

Victimei i-a fost acordată asistență psihologică, iar apoi a fost dispusă efectuarea expertizei medico-legale.

Expertiza confirmă

"Rezultatele expertizei au probat faptul întreținerii raportului sexual, fiind depistate și ridicate probe biologice, care urmează să fie suplimentar analizate", subliniază sursa.

De asemenea, pe hainele bărbatului au fost depistate și ridicate probe biologice, care aparțin victimei agresiunii sexuale. Inițial, presupusul agresor a refuzat să se supună de buna voie recoltării de probe biologice.

Totodată, în cadrul cauzei penale exista imagini de la o camera de supraveghere care confirmă prezența persoanei bănuite în blocul în care locuiește victima, la ora când s-ar fi produs incidentul reclamat.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 5 ani.

Echipa de investigație efectuează audieri și analizează toate probele acumulate, urmând să fie furnizate opiniei publice noi informații pe marginea acestui caz.

Tematic

Viol și omor la Colonița: dosarul, trimis în judecată – Iată cine este ucigașul
Caz cutremurător: Profesor, acuzat că a violat o elevă care îi ceruse ajutorul
Tagurile:
Dezvaluiri socante, victima, viol, Ungheni


Știrile Zilei