06:15 24 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.59
  • USD17.52
  • RUB0.28
  • RON4.15
  • UAH0.68
Oameni la Hramul orașului, foto de arhivă

Poliția în alertă: Avertizare în ajunul Hramului Chișinăului

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
243 0 0

Poliția vine cu mai multe recomandări pentru oamenii care vor participa mâine la evenimentele cultural-artistice prilejuite de Hramul Chișinăului.

CHIȘINĂU, 13 oct — Sputnik. Duminică, 14 octombrie, vom sărbători Hramul Chișinăului. În centrul Capitalei vor fi organizate mai multe manifestări cultural-artistice, iar pentru ca buna desfășurare a acestora Direcţiei de Poliţie a municipiului Chișinău a venit cu o avertizare pentru cetățeni.

Astfel, pentru crearea unui climat cât mai sigur în societate, oamenilor le este recomandat să respecte legislaţia, ordinea publică şi cererile legitime ale Poliției.

Totodată, cetățenii nu trebuie să aibă asupra lor arme, explozive, substanţe interzise sau alte obiecte ce pot pune în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor.

Participanții la trafic sunt îndemnați să dea dovadă de un comportament adecvat, să nu depășească limita de viteză, să evite situațiile de conflict, să nu lase automobilele fără supraveghere și obiectele de preț la vedere.

Adulții trebuie să supravegheați copiii minori în permanență pentru a evita orice risc (dispariții, accidente de circulație etc).

Nu în ultimul rând, oamenii sunt sfătuiți să nu admită consumul excesiv de alcool.

Angajaţii Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău împreună cu inspectoratele din subordine vor fi în permanență la datorie pentru a asigura ordinea şi liniştea publică.

Tematic

Hramul Chișinăului: Programul complet al manifestărilor care vor avea loc în Capitală
Nicio duminică fără petrecere în PMAN - Cine va cânta de hramul Chișinăului
Tagurile:
Hramul Chisinaului, alerta, Politia, avertizare, Moldova


Știrile Zilei