14:06 20 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Recep Tayyıp Erdogan

Președintele turc, Recep Erdogan, este așteptat în Moldova: Iată ce întrevederi va avea

© Sputnik / Алексей Никольский
Societate
Sa primesc un link scurt
Vizita lui Erdogan în Moldova (11)
253 0 0

Președintele Republicii Turcia, Recep Tayyıp Erdoğan, va vizita țara noastră în zilele de 17-18 octombrie. Șeful statului turc va fi însoțit de soția sa în vizita sa.

CHIȘINĂU, 15 oct – Sputnik. Președintele Republicii Turcia, Recep Tayyıp Erdogan, se va afla în țara noastră în perioada 17-18 octombrie.

”Potrivit agendei, în cea de-a doua zi a aflării sale în Moldova, oaspetele turc și soția sa vor vizita Găgăuzia. La Comrat și în alte localități ale regiunii, va avea loc inaugurarea a șase obiecte sociale importante, construite prin contribuția partenerilor turci. Este vorba despre o grădiniță, un spital, o școală de creație pentru elevi, un centru de cultură, un azil de bătrâni și un parc”, a declarat șeful statului, Igor Dodon. 

La fel președintele a precizat că această vizită va fi organizată la cel mai înalt nivel și va contribui la consolidarea, aprofundarea și extinderea relațiilor de colaborare dintre cele două state în toate domeniile de interes comun.

Agenţia Guvernamentală Turcă pentru Cooperare și Coordonare (TIKA) a răspuns la solicitarea președintelui Republicii Moldova și, în prezent, finalizează reconstrucția clădirii Preşedinţiei, grav afectată la 7 aprilie 2009. 


Тема:
Vizita lui Erdogan în Moldova (11)

Tematic

Dodon a dezvăluit detalii despre agenda vizitei lui Recep Erdogan în Moldova
Tagurile:
va, vizita, Erdogan, Moldova, turcia, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei