09:28 23 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.37
  • USD17.38
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.70
Tren Chisinau - Iași

Schimbări importante: Trebuie să știi asta dacă vrei să mergi cu trenul la Iași sau Odesa

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
669 0 0

Trenul Chișinău-Iași va pleca doar în zilele de sâmbătă și duminică, iar spre Odesa doar de 3 ori pe săptămână. Află care este motivul.

CHIȘINĂU, 15 oct — Sputnik. Din cauza diminuării numărului de călători, Calea Ferată din Moldova anunță că trenul de pe cursa Chișinău — Iași (Socola) va circula doar în zilele de sâmbătă și duminică. Totodată, începând cu ziua de luni, trenul Chișinău — Odesa va circula de trei ori per săptămână, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în loc de șapte cum a fost în perioada estivală.

Cât va trebui să scoți din buzunar pentru a ajunge la Iași

Calea Ferată din Moldova anunță câți bani vor cheltui moldovenii pentru a ajunge cu trenul la Iași, România.

”Prețul unui bilet pentru trenul de pe cursa Chișinău — Iași variază în funcție de clasa de confort, după cum urmează: clasa III — 90 MDL, clasa a II-a — 100 de lei și clasa a I — 130 de lei”, anunță întreprinderea printr-un comunicat,

Noul orar

Garnitura va porni din Gara Chișinău la ora 06:16, iar returul din Iași se va face la ora 17:42. De asemenea, trenul Chișinău — Odesa va porni din Gara Chișinău la ora 06:57, iar controlul vamal este efectuat înainte de îmbarcarea în tren.

Pentru a afla mai multe detalii privind orarul circulației trenurilor și prețurile biletelor, contactați Biroul de Informații al „Căii Ferate din Moldova", la numărul: 022 83 33 33.

Tematic

Câte miliarde trebuie să înghită Calea Ferată din Moldova ca să devină eficientă
Vești bune pentru mai mulți moldoveni. Calea Ferată va suplimenta o cursă
Tagurile:
schimbari importante, trenul Chisinau-Iasi, bilete de tren, Moldova, Iasi, Romania, Odesa


Știrile Zilei