23:03 17 Februarie 2019
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.13
  • RUB0.26
  • RON4.07
  • UAH0.63
CNA

CNA a descins din nou la Primăria Chișinău: Iată cine este vizat

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
69030

Oamenii legii se află și la această oră în incinta Primăriei Chișinău. Pe holurile primăriei pot fi văzuți mai mulți ofițeri CNA și procurori anticorupție.

CHIȘINĂU, 19 oct – Sputnik. Procurorii anticorupție și ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins în dimineața zilei de vineri la Primăria Chișinău. Perchezițiile se desfășoară la Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare.

Deocamdată, cele două structuri care desfășoară perchezițiile nu anunță motivul descinderii, dar nici persoanele care sunt vizate în presupusul dosar de corupție.

Oamenii legii se află și la această oră în incinta Primăriei Chișinău. Pe holurile Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare pot fi văzuți mai mulți ofițeri CNA și procurori anticorupție.

În prezent funcția de arhitect-șef al municipiului Chișinău este deținută de Sergiu Bozian.

Potrivit ultimelor informații, mai mulți angajați din direcție au fost escortați la sediul CNA. Numele și funcția acestora, deocamdată, nu sunt făcute publice. 

Ultimele percheziții la Direcția arhitectură a municipiului Chișinău au avut loc în luna februarie a acestui an. Descinderile s-au efectuat într-un dosar care viza construcțiile ilegale. 

Tematic

Povestea unei femei cu "influență" asupra unor judecători – Detalii de la CNA
Grozav: Iată cine s-a înrolat în grupa specială de intervenții a CNA - Foto
Tagurile:
Primăria Chișinău, corupție, percheziții, CNA
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei