10:23 19 Mai 2019
În direct
  • EUR20.10
  • USD17.93
  • RUB0.28
  • RON4.22
  • UAH0.68
Arest

Noi detalii în cazul perchezițiilor de la Primărie: Câte persoane au fost plasate în arest

CC0 / Pixabay / 4711018
Societate
Sa primesc un link scurt
201 0 0

Un angajat al primăriei a fost plasat în izolatorul CNA pentru 30 de zile, iar alte trei au primit mandat de arest la domiciliu.

CHIȘINĂU, 22 oct – Sputnik. Judecătoria Chișinău a emis mandate de arestare pe un termen de 30 de zile la domiciliu pentru trei persoane învinuite în dosarul "Primăria". La fel, o altă persoană a primit mandat de arest pe un termen de 20 de zile în izolatorul CNA. Procurorii au eliberat două persoane în urma semnării acordului de recunoaștere a vinovăției. 

Amintim că săptămâna trecută 25 de persoane au fost escortate la CNA pentru a fi audiate într-un dosar pornit pe fapte de corupție în care acestea sunt bănuite de crearea unor scheme prin intermediul cărora erau eliberate fraudulos diverse acte pentru autorizarea unor construcții.

Cei șase învinuiți, trei angajați ai Direcției Arhitectură a Capitalei, un expert tehnic și doi intermediari, au fost reținuți în urma unei operațiuni desfășurate de CNA și Procuratura Anticorupție.

Oamenii legii au făcut percheziții la 30 de adrese. Descinderile au avut loc într-un dosar penal în care figurează 25 de persoane bănuite de corupție și trafic de influență.

Tematic

Doi bănuiți în dosarul ”Gărilor şi Staţiilor Auto” au fugit. CNA, pe urmele lor
Tagurile:
primarie, retinuti


Știrile Zilei