21:53 24 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.13
  • USD17.89
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Bordel

Au făcut sex până s-a rupt podeaua sub ei

© AFP 2019 / JOHN MACDOUGALL
Societate
Sa primesc un link scurt
131801

Acest cuplu făcea sex zgomotos de câteva ori pe săptămână, iar întreaga clădire se cutremura. Pereții s-au fisurat.

CHIȘINĂU, 28 oct - Sputnik. Doi obezi din Anglia au vrut să facă sex, dar partida nu s-a terminat așa cum și-ar fi dorit. Cei doi, Michael Davis, în greutate de 290 de kilograme, și Theresa Walker, care are 200 de kilograme, au avut parte de o experiență ieșită din comună.

Clădirea în care cei doi au găsit de cuviință să se urce s-a prăbușit. Cei doi au ajuns, cu patul lor cu tot de la etajul trei, la un uscător de la subsol, potrivit libertatea.ro.

Evenimentul de la Liverpool nu s-a soldat cu nicio victimă. Cei doi obezi iubăreți au suferit răni minore, iar în clădirea care a făcut „implozie” nu se mai afla nimeni, astfel că n-au existat răniți.

„ Acest cuplu făcea sex zgomotos de câteva ori pe săptămână, iar întreaga clădire se cutremura. Pereții s-au fisurat. Aceasta este o clădire veche și sigur nu a fost construită pentru a face față unei asemenea încercări”, a spus Tom Watson, unul dintre chiriașii din același imobil.

Watson a acuzat că proprietarul clădirii cunoștea situația, dar n-a făcut nimic pentru a evita această prăbușire la care toți se așteptau.

„Proprietarul a spus că faptul că cei doi sunt obezi nu justifică expulzarea lor și s-a oferit să construiască încă un stâlp de susținere în sufrageria mea. Chiar dacă prețul chiriei este unul mic, cei mai mulți chiriași au ales să plece, deoarece situația era de nesuportat”, s-a mai plâns Tom Watson.

Cele două apartamente care se aflau sub apartamentul cuplului care a cauzat prăbușirea erau neocupate de mai multe luni.

Poliția din Liverpool a demarat o anchetă, iar o echipă de ingineri a fost chemată pentru a stabili cauza exactă a prăbușirii. Proprietarul clădirii ar putea fi pus sub acuzare, inclusiv pentru neglijență care a provocat vătămare corporală.

Tematic

Incendiar: O rusoaică focoasă, în topul celor mai sexy femei pe o retea de socializare
Sexy și horror: Noile trenduri de costume pentru o sărbătoare americană - Foto
Tagurile:
cuplu, sex
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei