19:10 22 Martie 2019
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.25
  • RUB0.27
  • RON4.13
  • UAH0.63
Accident în regiunea Tver

Informații noi despre moldovenii răniți în accidentul din Tver, Rusia

© Photo : Управление ГИБДД УМВД России по Тверской области
Societate
Sa primesc un link scurt
118 0 0

Potrivit informaţiilor Ambasadei Republicii Moldova la Moscova, în urma accidentului au fost internaţi în spital 7 cetăţeni moldoveni, starea acestora este stabilă.

CHIȘINĂU, 30 oct – Sputnik. Starea moldovenilor internați în spital în urma accidentului din această dimineață din Tver, Rusia, este stabilă, asigură Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău (MAEIE).

”Potrivit informaţiilor Ambasadei Republicii Moldova la Moscova, în urma accidentului au fost internaţi în spital 7 cetăţeni moldoveni, starea acestora este stabilă. Misiunea diplomatică este în contact permanent cu autorităţile responsabile din regiune”, se spune într-un scurt comunicat al MAEIE.

Un grav accident rutier în care au avut de suferit 12 cetățeni moldoveni a avut loc în această dimineață în Rusia, regiunea Tver.

Potrivit poliției locale, 12 moldoveni au fost răniți în accidentul rutier, dintre care 7  au fost internați la spital. De asemenea, a avut se suferit și șoferul microbuzului.

accident
© Photo : Управление ГИБДД УМВД России по Тверской области

Moldovenii se aflau într-un microbuz la volanul căruia se afla un cetățean al Federației Ruse și care, potrivit poliției, nu avea permis de a conduce pentru un asemenea autovehicul.

Accidentul a avut loc din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile. Microbuzul a fost aruncat în șanțul de pe marginea drumului din cauza poleiului format pe traseu. 

Șoferul microbuzului a fost interogat de poliție. Acesta are în palmares 60 de amenzi pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră.

Tematic

Accidentul din Kaluga în care au murit 7 moldoveni: ultima victimă a fost adusă acasă
Salvatorii din Rusia, decorați pentru ajutorul acordat după accidentul din Kaluga
Tagurile:
Moldoveni, Rusia, Accident
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei