22:03 20 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.62
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
Valize, aeroport

Vameșii au rămas mască: Ce au găsit în bagajele unui moldovean care revenea în țară

CC0 / Pixabay / SpencerWing
Societate
Sa primesc un link scurt
515 0 0

Este greu de imaginat, dar moldoveanul a încercat să introducă ilegal în țară peste cinci kilograme de bijuterii.

CHIȘINĂU, 6 nov – Sputnik. A fost contracarată una dintre cele mai importante încercări de contrabandă cu articole din metale prețioase din ultima perioadă. Vameșii de la Aeroportul Internațional Chișinău au confiscat peste o mie de bijuterii din argint cu titlul 925.

Potrivit Serviciului Vamal, cele 1162 de articole din argint (834 de pandantive și 328 de lănțișoare), cu greutatea totală de 5 310 g, au fost descoperite în bagajul unui moldovean care revenea în Moldova. 

”Lotul a fost reținut pentru continuarea cercetărilor, iar bărbatul – documentat pentru tentativa tăinuirii de la controlul vamal a unui lot comercial de bunuri”, precizează Vama într-un comunicat.

Instituția precizează totodată că aceasta este deja al doilea caz de contrabandă cu bijuterii înregistrat pe parcursul săptămânii trecute după ce, în data de 30 octombrie, vameșii de la Giurgiulești au confiscat circa jumătate de kilogram de articole din metale prețioase. Bunurile erau ascunse în torpedoul unui autoturism, condus de către o locuitoare a orașului Cahul.

Tematic

Vameșii au rămas uimiți: Iată ce au găsit în geanta unui moldovean care mergea în Italia
Incredibil: Iată ce au descoperit vameșii în mașina unei tinere din Cahul
Tagurile:
Bijuterii, vamesi, Aeroportul Chisinau, contrabanda


Știrile Zilei