02:02 23 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.12
  • USD17.88
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
poliţie, grupare, criminal, полиция групировка

Grupare criminală anihilată de polițiști: Iată ce făceau indivizii – Video

© Photo: Inspectoratul General al Poliției
Societate
Sa primesc un link scurt
119 0 0

Mai mulți indivizi periculoși s-au îmbogățit în urma unor activități ilegale.

CHIȘINĂU, 13 nov – Sputnik. Oamenii legii au anihilat o grupare criminală specializată în comercializarea drogurilor de tip marijuană și stupefiante sintetice.

Angajații Direcției Antidrog ai Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu ofițerii de urmărire penală  DGUP și  procurorii PCCOCS reținuți cinci bărbați cu vârsta cuprinsă între 32 și 49 de ani, originari din raionul Ceadîr-Lunga. Unii membri ai grupării criminale au fost anterior condamnați pentru comiterea infracțiunilor de huliganism, furt și circulația ilegală a drogurilor.

Învinuiții  cultivau plantele de cânepă,  iar ulterior comercializau marijuana consumatorilor. În procesul documentării, s-a stabilit că un gram de marijuană era comercializată la prețul de 100 de lei.

În rezultatul perchezițiilor efectuate au fost depistate și ridicate aproximativ 5 kilograme de marijuană, droguri sintetice în proporții deosebit de mari, mijloace bănești provenite din comercializarea drogurilor, cântare electronice la scara mică.

Incredibil: Iată ce făcea în Moldova o grupare criminală dirijată din penitenciare>>>

Învinuiții se află în arest preventiv. Dacă le va fi dovedită vinovăția, aceștia riscă o pedeapsă de la 7 la 15 ani de închisoare.

Tematic

Grupare criminală periculoasă: Doi moldoveni, reținuți în Bulgaria - Video
Tagurile:
criminala, grupare
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei