07:07 22 Februarie 2019
În direct
  • EUR19.44
  • USD17.13
  • RUB0.26
  • RON4.09
  • UAH0.63
Polițist

Mai multe persoane, în vizorul poliției: Oamenii legii iau măsuri specializate - Video

© Sputnik / Rodion Proca
Societate
Sa primesc un link scurt
93 0 0

Odată cu schimbarea condiţiilor climaterice, Poliţia Capitalei a iniţiat acţiunile profilactice de identificare, depistare şi acordare a sprijinului necesar persoanelor fără loc permanent de trai.

CHIȘINĂU, 13 nov – Sputnik. Poliţiştii au fost antrenați în vederea depistării locurilor de trai provizoriu a persoanelor fără casă, în special la construcţii nefinisate, subsoluri, sisteme de canalizare.

Oamenii legii desfășoară măsurile specializate atât ziua, cât şi noaptea. Astfel forţele de ordine au depistat și documentat peste 130 de persoane fără loc permanent de trai.

Persoanele au declarat că n-au o locuinţă unde ar putea trăi sau măcar un loc de muncă pentru a-şi asigura minimul de existenţă.

În acest context, au fost acumulate toate datele de identitate, în vederea sesizării instituţiilor de resort şi autorităţilor publice locale, pentru luare de atitudine conform competenţei prevăzute de legislaţia în vigoare.

Poliţia Capitalei va continua acțiunile cu scopul de a preveni cazurile de hiportemie sau deces în rândurile oamenilor străzii.

Cetăţenii sunt rugați să informeze autoritățile atunci când au observat persoane înnoptând pe străzi sau alte locuri, unde sunt supuşi riscului.

Tematic

Poliția: Anunț important pentru cei care dețin arme ilegal
Tagurile:
video, loc de trai, persoane, Politia Capitalei, Chisinau, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei