01:59 23 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.12
  • USD17.88
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Poliţie, reţinere, grupare criminală - Imagine Simbol

Operațiune de amploare a Poliției: Vezi ce făcea o grupare criminală la Orhei - Video

© Photo: IGP
Societate
Sa primesc un link scurt
330 0 0

Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale i-au reținut pe membrii unui grup criminal organizat.

CHIȘINĂU, 15 nov – Sputnik. Patru bărbați, cu vârstele cuprinse între 30 și 48 de ani, au fost reținuți de oamenii legii în cadrul unei cauze penale privind circulația ilegală de droguri.

Potrivit Poliției, învinuiții făceau parte dintr-un grup criminal organizat, specializat în distribuirea pe teritoriul raionului Orhei a stupefiantelor de tip „Subutex”, în proporţii deosebit de mari.

Drogurile erau aduse prin contrabandă din Uniunea Europeană și Ucraina, iar ulterior erau comercializate en-gros pe teritoriul țării.

Distribuitorii comercializau substanțelor narcotice în doze mai mici, la prețul de 1500 de lei pentru o comprimată, persoanelor dependente de droguri, inclusiv deținuților.

Timp de trei luni, oamenii legii au monitorizat acțiunile criminale ale infractorilor. Astfel, au fost identificate persoanele implicate şi locurile de depozitare a drogurilor.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile și în automobilele învinuiților, au fost depistate droguri în cantități deosebit de mari – pastile de tip „Subutex”, „Suboxon”, plante de marijuană, bani obținuți în urma comercializării stupefiantelor, precum și obiecte de valoare istorică și culturală, proveniența cărora va fi stabilită.

Dacă vor fi găsiți vinovați, membrii grupării criminale riscă privațiune de libertate de la 7 până la 15 ani.

Tematic

Operațiune specială în nordul țării: Iată ce făcea o grupare criminală în Sângerei - Foto
Incredibil: Iată ce făcea în Moldova o grupare criminală dirijată din penitenciare
Tagurile:
PCCOCS, droguri, grupare criminala, Orhei, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei