14:43 29 Mai 2020
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.63
  • RUB0.25
  • RON4.01
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
124311

Potrivit psihologilor, viața modernă dă oamenilor mai mult spațiu personal și mai multă alegere.

BUCUREŞTI, 18 nov - Sputnik. Nu doar o singură generaţie de cercetători britanici încearcă să descopere secretul fericirii feminine. Ceea ce a reuşit să afle recent un grup de psihologi este faptul că fericirea nu este posibilă fără o convingere interioară. 

Astfel, potrivit unei noi generaţii de oameni de ştiinţă britanici, abia la 34 de ani femeile încep să se simtă sigure pe sine şi simt pe deplin plăcerea de la viaţă, inclusiv de la sex.

Conform "normelor" actuale ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, tinereţea durează până la 44 de ani, maturitatea - până la 60, vârsta înaintată - până la 75. Abia după aceasta începe bătrâneţea. Nu putem contrazice faptul că astăzi oamenii arată şi se simt într-adevăr mai tineri decât în alte timpuri. Potrivit psihologilor, viaţa modernă dă mai mult spaţiu personal şi mai multă alegere.

De regulă, către 30 de ani femeilor le dispar complexele adolescentine şi devin mult mai înţelepte. Totodată, femeile de 45-50 de ani mai sunt încă tinere, îngrijite şi atrăgătoare. Mai mult, psihologii consideră că încrederea sexuală este legată direct de relaţiile de dragoste îndelungate.

Aproximativ 25 la sută din femeile britanice au confirmat asta, iar fiecare a zecea femeie a recunoscut că abia după 30 de ani a început să simtă plăcere în amor. Cele care au reuşit să-şi păstreze sentimentele de dragoste după 40, viaţa sexuală a început să ia turaţii. Iar reţelele de socializare sunt cele care le ajută în acest context, acestea fiind active în mai multe grupuri şi comunităţi cu conţinut erotic, scrie ru.sputink.md.

 

Tematic

(VIDEO) Cuplu pervers de la Orhei: Sex în trei cu o minoră
Uimitor: Savanții au stabilit ziua și ora perfecte pentru sex
Șocant: Americanii ar renunța la sex, cafea și vin pentru asta
Au făcut sex până s-a rupt podeaua sub ei
Un tip de înșelătorie cu denumirea simbolică ”sex gratis pe plajă” capătă amploare
Tagurile:
tinerete, amor, sexualitate, femei, sex


Știrile Zilei