22:37 26 Mai 2020
În direct
  • EUR19.32
  • USD17.73
  • RUB0.25
  • RON3.99
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
117510

Șase persoane au fost încătușate de ofițerii INI, ofițerii de poliție și procurorii din Bălți și Fălești.

CHIȘINĂU, 27 nov – Sputnik. Activitatea unei grupări criminale, specializată în comercializarea substanțelor narcotice de tip marijuana în zona de nord a țării, a fost deconspirată de oamenii legii.

Șase persoane cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani, originari din municipiul Bălți și raionul Fălești au fost arestați pentru 30 de zile.

Trei dintre aceștia, printre care și liderul grupării, erau angajați în calitate de șoferi în transportul public din municipiul Bălți. Încă un suspect era angajat al unei spălătorii auto din Fălești.

Oameni legii au depistat și ridicat aproximativ 2 kilograme de marijuana, metadona, substanțe narcotice de tip SPICE, pastile „Tramadol”, pastile cu inscripția M17, seringi cu 5 mililitri de soluție de opium, obiecte artizanale pentru folosirea drogurilor, pachețele pentru ambalarea acestora, telefoane mobile și cartele SIM.

Dacă drogurile ar fi ajuns pe piaţa neagră, suspecții ar fi obținut aproximativ 300 mii lei. Criminalii riscă privațiune de libertate pe un termen de până la 15 ani.

Tematic

Îngrozitor: Iată cum arată o speluncă de droguri din Capitală – Video
Droguri extrem de periculoase vândute în Capitală: Iată cum acționau comercianții
Tagurile:
procurori, politie, grupare criminala, droguri, Falesti, Balti, Moldova


Știrile Zilei