03:59 15 August 2020
În direct
  • EUR19.79
  • USD16.71
  • RUB0.23
  • RON4.09
  • UAH0.61
Societate
Sa primesc un link scurt
600 0 0

În prezent se desfășoară procedura de extrădare a celor doi tineri bănuiți de comiterea crimei.

CHIȘINĂU, 3 dec – Sputnik. Două persoane suspectate de comiterea dublului omor la Cetireni, raionul Ungheni, au fost reținute la Moscova.

Doi tineri de 20 de ani, din satul Cetireni, raionul Ungheni, suspectați că ar fi omorât în bătaie doi minori de 15 și 17 ani, au fost reținuți de poliția din Moscova, Federația Rusă, în colaborare cu ofițerii din cadrul Direcției Crime Grave a Inspectoratului Național de Investigație. Suspecții sunt reținuți pentru jaf săvârșit pe teritoriul Federației Ruse.

Amintim că, la 8 aprilie curent, poliția din Ungheni a fost sesizată în legătură cu faptul că doi minori de 15 și 17 ani, ambii din satul Unțești, au plecat de acasă într-o direcție necunoscută și nu s-au mai întors.

În urma măsurilor întreprinse, polițiștii au constatat că, în noaptea de 3 spre 4 aprilie, cei patru au mers la casa bunicului unuia dintre suspecți și au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, între tineri s-a iscat un conflict care a degenerat în violență. Victimele au fost bătute până au decedat. Pentru a ascunde urmele infracțiunii, suspecții au dus cadavrele cu căruța în pădurea de lângă localitatea Cetireni unde le-au îngropat, iar ulterior au fugit în Federația Rusă.

În prezent se desfășoară procedura de extrădare a celor doi reținuți. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la 25 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Tematic

Viol și omor la Colonița: dosarul, trimis în judecată – Iată cine este ucigașul
Unul din inculpații în cazul omorului lui Dan Osipciuc ar putea scăpa basma curată
Omorul ca în filme, de lângă Chișinău, care a zguduit o țară întreagă
Tagurile:
extradare, suspecti, Ungheni, crima


Știrile Zilei