02:03 23 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.12
  • USD17.88
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Natalia Gordienko. Imagine de arhivă

Concert aniversar de excepție și o înaltă distincție pentru Natalia Gordienko FOTO, VIDEO

© Photo: Facebook / Natalia Gordienko
Societate
Sa primesc un link scurt
92701

Natalia Gordienko a avut parte de o surpriză extraordinară la concertul său aniversar - cine a felicitat-o pe interpretă.

CHIŞINĂU, 11 dec – Sputnik. Natalia Gordienko, artista emerită a Republicii Moldova, și-a sărbătorit ziua de naștere pe scenă.

Artista a fost felicitată de ziua ei chiar de președintele țării, prin intermediul consilierului său, Corneliu Popovici. Pentru succes în activitate culturală, Natalia Gordienko a fost distinsă cu medalia "Meritul Civic".

La cea de a 31-a aniversare artista a decis să vină cu o surpriză deosebită pentru admiratorii săi. Ea a prezentat un show de excepție pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac”. 

Anterior, Gordienko a spus pentru Sputnik că intenționase să realizeze acest proiect la aniversarea a 30 de ani, însă fiul său a venit pe lume cu o săptămână înainte de ziua sa. Așa că a decis să o facă în acest an.

Alături de Natalia Gordienko, în scenă au evoluat: Orchestra „Lăutarii”, sub conducerea maestrului Nicolae Botgros, Alex Calancea Band, Vali Boghian, Ionel Istrati, Akord și SunStroke Project. 

Tagurile:
Distincţie, Natalia Gordienk, Concert
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei