04:45 22 Mai 2019
În direct
  • EUR20.02
  • USD17.96
  • RUB0.28
  • RON4.20
  • UAH0.69
Incendiu

Autoritățile nu au un răspuns privind cauzele năprasnicului incendiu de la Nisporeni

© Sputnik / Максим Блинов
Societate
Sa primesc un link scurt
7410

Laboratorul experimental antiincendiar a înaintat trei versiuni preliminare a izbucnirii incendiului de la Brătuceni, Nisporeni.

CHIȘINĂU, 19 dec – Sputnik. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a înaintat primele versiuni în cazul incendiului produs pe 18 decembrie 2018, într-o gospodărie din localitatea Brătuleni, raionul Nisporeni.

După cercetarea statică și dinamică a locului de ardere, Laboratorul experimental antiincendiar a înaintat trei versiuni preliminare.

Potrivit specialiștilor sunt luate în calcul următoarele ipoteze: prima - nerespectarea regulilor de exploatarea și utilizare a sobei de încălzit, a doua - scurtcircuit în rețeaua electrica, iar a treia versiune înaintată este imprudența în timpul fumatului.

După ce angajații IGSU vor stabili toate circumstanțele, Laboratorul experimental antiincendiar va înainta cea mai probabilă cauză de izbucnire a incendiului din localitatea Brătuleni. În urma arderii produse într-o casă de locuit, trei persoane și-au pierdut viață printre care și un minor în vârstă de 6 ani.

Tematic

Un nou incendiu pe bulevardul Moscovei: Un microbuz a fost cuprins de flăcări
Încă un incendiu în Capitală: Un bărbat și-a pierdut viața
Incendiu la Mănăstirea Japca: Nouă persoane, salvate din flăcări
Tagurile:
Nisporeni
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei