13:14 27 Mai 2019
În direct
  • EUR20.20
  • USD18.05
  • RUB0.28
  • RON4.24
  • UAH0.68
Incendiu, foto de arhivă

Incendiu în Capitală: 10 persoane, rămase fără acopperiș de-asupra capului

© Photo: Dse.md
Societate
Sa primesc un link scurt
190 0 0

Flăcările au distrus noaptea trecută o parte din acoperișul unei case cu un nivel din strada Ceucari, unii locatari fiind nevoiți să se adăpostească pe la vecini.

CHIȘINĂU, 26 dec – Sputnik. Zece persoane au rămas fără acoperiș în urma incendiului care s-a produs în sectorul Poșta Veche din Capitală, i-a comunicat miercuri reporterului Sputnik o locatară din clădirea afectată de flăcări, Sofia Morozan.

„A avut de suferit o jumătate de casă. Cei ale căror locuințe au fost deteriorate de foc s-au adăpostit temporar pe la vecini. Astăzi au fost experții de la serviciul de pompieri și au evaluat daunele”, a spus femeia.

Aceasta presupune că una dintre cauzele izbucnirii incendiului este gradul înalt de uzură al clădirii care are deja 60 de ani.

Marți seara, presa a informat că la Poșta Veche arde o casă.

Liliana Pușcașu, ofițer de presă la Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a precizat că s-a aprins acoperișul casei nr. 36 din strada Ceucari. Nimeni nu a avut de suferit. Au ars circa 30% din acoperișul clădirii. Incendiul a fost stins de două autospeciale ale serviciului de pompieri iar cauzele izbucnirii focului urmează a fi stabilite.

Din spusele altui locatar, Iurie, în prezent sunt înlăturate dărâmăturile și sunt curățate urmele lăsate flăcări.

„Incendiul a izbucnit aseară în jurul orei nouă. Flăcările au fost stinse în totalitate aproximativ pe la 22.30”, a spus bărbatul.

În casa respectivă locuiesc trei familii cu copii mici.

Tematic

Încă un incendiu în Capitală: Un bărbat și-a pierdut viața
Un nou incendiu pe bulevardul Moscovei: Un microbuz a fost cuprins de flăcări
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei