10:04 24 Martie 2019
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.25
  • RUB0.27
  • RON4.13
  • UAH0.63
Канцелярский нож

Infractor extrem de periculos în Capitală: Jefuia tinere cu un cuțit de construcții Video

CC0 / Pixabay / PublicDomainImages
Societate
Sa primesc un link scurt
213320

Ofițerii de investigații din sectorul Râşcani din Chișinău au reținut un tânăr de 28 ani, locuitor al Capitalei, pentru că a jefuit două tinere.

CHIȘINĂU, 28 dec – Sputnik. Primul caz a avut loc în noaptea de 2 decembrie, pe strada Alecu Russo. În timp ce tânără se întorcea acasă, individul s-a apropiat de ea şi amenințând-o i-a luat geanta în care avea actele de identitate şi bani. Astfel victimei i-a fost cauzat un prejudiciu de 800 de lei.

Al doilea caz a avut loc în data de 13 decembrie, pe str. Albişoara din Capitală. În timp ce tânăra de 27 ani mergea pe stradă, individul a urmărit-o şi iarăși ameninând-o i-a luat două telefoane mobile de model „Xiaomi Mi 5” şi “Nokia” , cauzându-i un prejudiciu de 7500 de lei.

În data de 21 decembrie, suspectul a fost localizat şi reţinut de poliţişti, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală, acesta şi-a recunoscut vinovăţia, fiind plasat în arest pe 30 de zile. Este de menţionat că anterior individul a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Mafia din imobiliare: 400 de moldoveni rămași și fără bani, și fără apartamente>>>

Actualmente acesta este cercetat penal pentru jaf, care conform legislaţiei penale prevede o pedeapsă cu închisoare pe un  termen de la 5 până la 7 ani.

Tematic

Imagini video cutremurătoare - atac cu cuțit și împușcătură în plin
Șocant: Atac cu cuțit la o grădiniță, 14 copii au fost răniți - Video
Tagurile:
Politia, capitala, Jaf, jefuiască, cutit, investigatii, ofiteri
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei