16:24 18 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.22
  • USD17.88
  • RUB0.28
  • RON4.25
  • UAH0.67
Incendiu, foto de arhivă

Nenorocire în prima zi a noului an: Un bărbat și-a pierdut viața la Anenii Noi

© Photo: Facebook / IGSU al MAI
Societate
Sa primesc un link scurt
29701

Noaptea dintre ani nu a fost una prea liniștită pentru salvatori: un incendiu a răpit viața unui bărbat la Rezeni, iar două persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon la Comrat.

CHIȘINĂU, 1 ian - Sputnik.  Tragedie în satul Rezeni, raionul Anenii Noi – un bărbat în vârstă de 65 de ani și-a pierdut viața chiar în dimineața de 1 ianuarie 2019.

Potrivit Inspectoratului  General pentru Situații de Urgență al MAI, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 02.52. În procesul de lichidare a focului, pompierii sosiți la fața locului au depistat într-o cameră cadavrul carbonizat al proprietarului locuinței. Circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior de experți.

Tot în noaptea dintre ani, o femeie în vârstă de 44 de ani și fetița acesteia de doar un an s-au intoxicat cu monoxid de carbon emanat de la aragazul din casa de locuit. Cazul a avut loc într-o gospodărie din municipiul Comrat, UTA Găgăuzia. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. La moment mama și fiica sunt monitorizate de medici. Circumstanțele incidentului urmează a fi stabilite. 

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 31 situații de urgență. Potrivit IGSU, pentru intervenții și prevenirea situațiilor de risc în servantul de luptă a Inspectoratului au fost mobilizate 150 autospeciale de intervenție, iar 500 de salvatori și pompieri au lucrat 24 de ore pentru menținerea siguranței cetățenilor în situații de risc. În caz de urgențe, oamenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul Unic 112.

Tematic

Autoritățile nu au un răspuns privind cauzele năprasnicului incendiu de la Nisporeni
Incendiu în Capitală: 10 persoane, rămase fără acopperiș de-asupra capului
Tagurile:
tragedie, pompieri, incendiu, ars
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei