14:56 21 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.62
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
Cătușe

Câți ani de pușcărie riscă bărbatul din Trușeni care și-a ucis cu toporul propria mamă

CC0 / Pixabay / ROOKIE23
Societate
Sa primesc un link scurt
Viața în Chișinău (136)
855 0 0

Oamenii legii l-au reținut pe bărbatul din comuna Trușeni care și-au ucis mama lovind-o în cap cu toporul.

CHIȘINĂU, 3 ian – Sputnik. Direcția de Poliție a municipiului Chișinău a anunțat că ofițerii de investigație ai Inspectoratului Buiucani l-au reținut pe bărbatul de 34 de ani, domiciliat în comuna Trușeni, municipiul Chișinău, care este suspectat de omorul mamei sale.

Crima a fost săvârșită în dimineața zilei de 02 ianuarie, Inspectoratul de Poliție Buiucani fiind alertat de un locuitor al comunei, care a declarat că și-a găsit vecina fără suflare în propria locuință.

Deplasându-se la fața locului, grupul operativ de poliție al sectorului Buiucani a găsit în locuință cadavrul femeii în vârstă de 70 de ani, iar în urma examinării medicul legist a constatat că decesul victimei a survenit în urma loviturilor aplicate în regiunea capului.

În urma unui șir de măsuri complexe de investigație, întreprinse de oamenii legii, făptașul a fost reținut, acesta s-a dovedit a fi fiul victimei. În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut vina.

Bănuitul este reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău și este cercetat penal pentru omor intenționat. El riscă închisoare până la 20 de ani sau detenție pe viață.

Тема:
Viața în Chișinău (136)

Tematic

Crimă odioasă: Un polițist și mama sa l-au lăsat fără casă pe un om bolnav psihic
Mama surorilor Haciaturian, care și-au ucis tatăl, rupe tăcerea
Mama și fiica, ucise la Soroca, au fost arse de vii


Știrile Zilei