15:39 20 Septembrie 2019
În direct
  • EUR19.52
  • USD17.64
  • RUB0.28
  • RON4.12
  • UAH0.72
Zăpadă, săniuș

Cinci pârtii din Moldova unde te poți distra cu prietenii: Iată unde se află  

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
285 0 0

Timpul de afară este perfect pentru a merge împreună cu prietenii și familia la săniuș.

CHIȘINĂU, 11 ian – Sputnik. Timpul de afară este potrivit pentru a merge la săniuș. Statul gros de zăpadă poate fi nu doar o problemă, ci și un motiv în plus pentru a te distra cu prietenii și familia la derdeluș.

Dacă nu ai mers la munte în acest an, te poți distra la fel de bine și în țară. Deși nu se compară cu stațiunile de schi din România și Ucraina, pârtiile pe care le avem în Moldova sunt numai bune pentru asta. Îmbracă cele mai groase haine, ia o sanie, înarmează-te cu bună dispoziție și mergi pe derdeluș.

La Călărași, la aproximativ 50 de kilometri de Chișinău, un agent economic a amenajat o pârtie numai bună pentru săniuș. O altă pârtie pentru toți pasionații de adrenalină se află la Dănceni, raionul Ialoveni. Dacă locuiești în apropiere, nu ezita să mergi. Distracția va fi garantată.

La Ungheni puteți închiria săniuțe și vă puteți bucura de o pârtie bine amenajată. La fel, puteți merge pe pârtia de pe terenul fermei pensiunii Butuceni, iar după ce ați înghețat bine puteți bea un izvar fierbinte. Distracția poate continua și noapte, întrucât pârtia este iluminată. În Capitală puteți opta pentru pârtia Dino Park. Aceasta se află în apropierea circului.

Tematic

Cum să amenajezi curtea casei cu ocazia sărbătorilor de iarnă
Tagurile:
Prieteni, distrat, Moldova


Știrile Zilei