02:02 23 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.12
  • USD17.88
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Dan Balan

Dan Bălan, în juriu la Vocea Ucrainei - VIDEO

© Sputnik / Екатерина Чеснокова
Societate
Sa primesc un link scurt
1086 0 0

Duminică a început cel de-al nouălea sezon al show-ului de talente ”Vocea Ucrainei”. În juriu este și interpretul din Moldova Dan Bălan.

CHIȘINĂU, 22 ian – Sputnik. Noutatea actualului sezon ”Vocea Ucrainei” este juratul Dan Bălan, interpret originar din Republica Moldova, dar cunoscut în toată lumea. Din juriu mai fac parte artiștii din Ucraina: Potap, Tina Karol și Monatik. La prima ediție din acest sezon jurații au ales vocile care le-au plăcut cel mai mult.

Astfel, Dan Bălan a primit în echipă sa trei concurenți carismatici care par să-l fi cucerit din start pe artist. Haitham Mohammed Rafi este din Emiratele Arabe și a ales să interpreteze o piesă consacrată din serialul Clona. Dan s-a întors primul.  

Marina Fijdeliuc vine din Bucovina. Tânăra a declarat că primii ei profesori au fost Munții Carpați. A venit la acest proiect pentru ca toată Ucraina și toată lumea să afle despre frumusețea tradițiilor și coloritul muzicii huțulilor. Dan pare sa fi rămas încântat de frumusețea și talentul fetei, mai ales că aceasta l-a salutat chiar în limba română.

Tematic

Blonda lui Dan Bălan vrea totul sau nimic: Iată ce declarații bombă a făcut - Video
Tagurile:
Ucraina, juriu, Dan Balan
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei