02:38 22 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.37
  • USD17.35
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.69
Patrularea frontierei de stat - Poliția de Frontieră

Un locuitor din raionul Anenii Noi a încercat sa facă asta chiar la frontiera de stat

© Photo: Poliția de Frontieră
Societate
Sa primesc un link scurt
180 0 0

Polițiștii de frontieră au indisponibilizat un mijloc de transport în PTF Briceni.

CHIȘINĂU, 23 ian – Sputnik. Un locuitor al satului Țânțăreni, raionul Anenii Noi, a fost documentat de polițiștii de frontieră pentru uz de fals în acte.

Bărbatul a fost reținut pentru verificări suplimentare în punctul de trecere Briceni pe sensul de ieșire din țară pe 23 ianuarie 2019.

Pentru autorizarea trecerii frontierei de stat la linia de control s-a prezentat un automobil de model „Audi A6 Avant” înregistrat de către autoritatea competentă a Italiei.

Conducătorul auto în vârstă de 38 de ani a fost supus controlului de nivelul doi în urma constatării unor nereguli asupra stiker-ului ce validează revizia tehnică a mașinii.

Polițiștii de frontieră au stabilit incorectitudinea aplicării reviziei tehnice pentru anul curent, cât și lipsa acesteia în ultimii patru ani.

Șoferul a declarat că nu este în cunoștință de cauză privind neregulile depistate întrucât a apelat la ajutorul unei persoane necunoscute pentru perfectarea documentelor necesare. Bărbatul deține mașina din 2016 și nu a avut nici o problemă până în prezent.

Au rămas cu gura căscată: Iată ce au descoperit vameșii moldoveni - Foto>>>

Astfel, mijlocul de transport a fost indisponibilizat în PTF Briceni, iar cetățeanul moldovean a făcut cale întoarsă de la frontieră.

Tematic

Captură impresionantă: Vezi ce au găsit vameșii moldoveni în mașina unui individ - Foto
Au rămas cu gura căscată: Iată ce au descoperit vameșii moldoveni - foto
Tagurile:
automobil, sofer, Politia de Frontiera, Briceni, Anenii Noi, Moldova


Știrile Zilei