10:12 21 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Композиция из велосипедов

Bicicletele de lux - patima unui minor din Capitală: Le vindea la preț de nimic - Video

© REUTERS / Benoit Tessier
Societate
Sa primesc un link scurt
15810

Un minor de 17 ani a furat mai multe biciclete de lux în sectorul Râșcani al Capitalei. Poliția a publicat imagini video care surprind momentul când suspectul fură una dintre acestea.

CHIȘINĂU, 31 ian - Sputnik. Fura biciclete de lux din curtea blocurilor. Un minor din Capitală a fost reținut de polițiștii din sectorul Râșcani. El este bănuit că, pe parcursul lunilor noiembrie 2018 - ianuarie 2019, ar fi furat mai multe biciclete. Oamenii legii spun că minorul a mai fost judecat pentru comiterea unor fapte similare.

Potrivit Poliției Capitalei, suspectul  sustrăgea bicicletele lăsate în scările blocurilor de locuit, pe timp de noapte. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere.

În cadrul audierilor, tânărul și-a recunoscut vinovăția și a declarat că vindea bicicletele furat la prețuri simbolice de 800 - 1000 de lei. El ar fi furat cel puțin nouă biciclete. Prețul real al bicicletelor este de la 3 mii 500 la 19 mii de lei.

În prezent, polițiștii întreprind acțiuni privind identificarea celor care au cumpărat bicicletele pentru a le întoarce proprietarilor.

Minorul este cercetat în stare de libertate pentru furt și riscă o amendă de la 32 de mii la 67 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Tematic

Rușinos: Un minor a făcut asta chiar în scara unui bloc din sectorul Buiucani - Video
Un tânăr teribilist de la Ungheni le-a dat bătaie de cap polițiștilor din Capitală - Video
Culmea nesimțirii: Vezi ce au făcut doi tineri din Capitală - Video
Tagurile:
video, biciclete de lux
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei