10:05 21 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Transfăgărășan

România redevine o destinație atractivă pentru turiștii ruși

© Sputnik / Rodion Proca
Societate
Sa primesc un link scurt
117 0 0

O companie de turism a anunțat lansarea mai multor oferte pentru destinațiile turistice din România, primele grupuri de călători ruși urmând să sosească în țară în luna februarie.

CHIȘINĂU, 1 feb – Sputnik. România devine tot mai atractivă pentru turiștii ruși. Una dintre cele mai mari companii turistice din Federația Rusă, “Delfin”, a lansat mai multe oferte pentru rușii care vor să viziteze România, anunță portalul asociației tour-operatorilor ATORUS, în februarie urmând să plece primele grupuri de clienți ai companiei.

“Delfin” a decis să înceapă cu organizarea unor excursii, însă în viitorul apropiat își propune și oferte legate de stațiunile balneare românești. Acum, în lista companiei sunt șapte excursii pentru trei-opt nopți. Excursiile în Transilvania, cetățile medievale și principalele orașe turistice sunt incluse în astfel de programe precum “Legendele Transilvaniei”, “Frumusețea României” și “Minunile Carpaților”.

Toate ofertele sunt valabile pentru întreg anul. Turiștii urmează să ajungă de sine stătător până la București și se vor alătura grupului, au explicat reprezentanții operatorului turistic. Ulterior, călătorii se vor deplasa prin țară cu autocarele și vor fi cazați în hotelurile selectate, de 3-4 stele.

În viitor, compania își propune să vină cu oferte pentru stațiunile balneare din Carpați și litoralul românesc. Reprezentanții “Delfin” menționează că România nu este suficient de apreciată și promovată pe piața rusească, însă sunt convinși că noile oferte vor fi pe placul turiștilor ruși.

De asemenea, persoanele care vor avea nevoie de viză se vor bucura de tot sprijinul necesar din partea companiei.

Urmărește-ne pe rețeaua de socializare Sputnik Moldova pe OK>>>

Tematic

Moldova, în top 10 destinații turistice - Iată ce îi impresionează pe vizitatori
Un lac cu pâlnie a devenit atracția turistică de iarnă a României – Foto
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei