04:39 21 Septembrie 2019
În direct
  • EUR19.52
  • USD17.64
  • RUB0.28
  • RON4.12
  • UAH0.72
Gropi în asfalt

Fără gropi în Capitală: Iată ce a decis primarul interimar - Foto

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
18310

Muncitorii vor acoperi gropile de pe străzile din Capitală în timpul nopții pentru a nu perturba traficul rutier.

CHIȘINĂU, 6 feb – Sputnik. Gropile de pe străzile din Capitală le-au dat mari bătăi de cap șoferilor în ultima perioadă.

De când zăpada s-a topit, drumurile din Chișinău au devenit adevărate capcane pentru conducătorii auto. În acest sens, autoritățile au decis să plombeze cu asfalt rece porțiunile de drum unde sunt gropi periculoase. Lucrările se desfășoară în timpul nopții pentru a nu perturba traficul rutier.  

Noaptea trecut au lucrat trei echipe de muncitori, iar cel mai mult au avut de lucru pe străzile Mitropolit Varlaam, Albișoara și pe bulevardul Traian. Potrivit muncitorilor, înainte de a pune asfaltul, gropile sunt curățate de murdărie.

Cei mai mulțumiți de inițiativa autorităților sunt șoferii care declară că din cauza drumurilor proaste trebuie să meargă frecvent la vulcanizare pentru a-și repara autoturismele.

”De mult trebuia să facă acest lucru. Eu merg în fiecare zi cu mașina prin Chișinău și este groaznic. Aproape toate străzile sunt cu gropi”, a declarat un șofer pentru Sputnik Moldova.

”Dacă vreți să fiu sincer, în această dimineață am luat mașina de la reparație pentru că nu am fost atent și am căzut cu autoturismul într-o groapă destul de mare”, a mai declarat un alt șofer pentru Sputnik Moldova.

Primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a scris pe Facebook că și în timpul zile două echipe de muncitori vor repara drumurile pe străzile mai puțin aglomerate. Din considerentul că Chișinăul este destul de aglomerat în timpul zilei, cel mai mare volum de lucru se va face totuși în timpul nopții.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Un camion s-a prăbușit într-o groapă pe strada Tighina din Chișinău-Foto
Tagurile:
strazi, primarul interimar al Capitalei, Capitală, Gropi


Știrile Zilei