11:37 05 August 2020
În direct
  • EUR19.59
  • USD16.64
  • RUB0.23
  • RON4.05
  • UAH0.60
Societate
Sa primesc un link scurt
67310

Administrația întreprinderii de carne de pasăre FLORENI susține că autorii scandalosului video cu carne de pasăre injectată cu o substanță specială pentru a-i crește greutate nu are nici o dovadă că marfa a fost comercializată de SRL FLORENI.

CHIȘINĂU, 12 feb – Sputnik, Sergiu Praporșcic. Ieri Sputnik Moldova a relatat despre un caz ieșit din comun: un internaut a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț video în care prezintă un lot de carne congelată , și anume pulpe de găină, în care a fost injectată o substanță ca să-i mărească greutatea.

După ce am relatat despre acest de mare rezonanță pe Internet, deja filmul a fost privit de mai bine de 400 de mii de oameni, am solicitat o reacție de la administrația Societății cu Răspundere Limitată FLORENI, dat fiind că autorul postării, Alina Platon, pretindea că a procurat carnea congelată de pasăre anume de la acest producător.

SRL FLORENI ne-a răspuns că autorul postării nu are nici o dovadă că a cumpărat carnea anume de la această întreprindere.

"Atâta timp cât noi nu avem acte de proveniență a produsului (bon de casă) sau produsul în sine, nu ne putem expune asupra cazului dat. La solicitările noastre de a obține careva informații de la Alina Platon referitor la cazul dat, nu am primit niciun răspuns. Astfel nu avem certitudinea ca produsul din postarea dată este un produs marfa SRL FLORENI", ne-a anunțat administrația întreprinderii.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Pește cu paraziți în magazinele din Chișinău înainte de Paști - imagine șocantă
(VIDEO) Îngrozitor: Iată ce pește procurăm din magazine
Tagurile:
administratiei, reactia, video, carne


Știrile Zilei