12:27 14 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.59
  • RUB0.27
  • RON4.08
  • UAH0.72
Reținere, imagine de arhivă

Bărbații care au atacat o femeie în timp ce parca mașina, reținuți de polițiști - Video

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
190 0 0

Polițiștii moldoveni le-au venit de hac la doi tâlhari care, în cel mai rușinos mod, au atacat o femeie din Capitală. Poliția a publicat imagini video din timpul reținerii.

CHIȘINĂU, 15 feb - Sputnik. Un bărbat de 30 de ani din Capitală a fost reținut de polițiștii din sectorul Ciocana. Potrivit Poliției, bărbatul a comis o tâlhărie în comuna Bubuieci, împreună cu prieten de-al său.

Infracțiunea a fost săvârșită în luna iunie 2018. Atunci, o tânără a alertat polițiștii, declarând că a fost amenințată cu o armă de foc și deposedată de telefonul mobil și de bani.

Potrivit victimei, aceasta a fost atacată în timp ce își parca automobilul. În acel moment de ea s-au apropiat doi indivizi și amenințând-o au deposed-o de bunurile materiale, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 9 mii 900 de lei, precizează Poliția Capitalei.

În cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vina. Acesta a fost condamnat de instanța de judecată la 7 ani privare de libertate. Complicele său a fost anunțat în căutare.

Pe 6 februarie a fost reținut și cel de-al doilea individ, bănuit de comiterea infracțiunii. oamenii legii precizează că cei doi au mai fost judecați anterior pentru comiterea furturilor, jafurilor și circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora fără scop de înstrăinare.

În prezent, individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

Tematic

Operațiune specială la Anenii Noi: Au intervenit luptătorii Fulger - Video / Foto
Tagurile:
Atac, femeie, barbati, politia, video


Știrile Zilei