19:18 22 Martie 2019
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.25
  • RUB0.27
  • RON4.13
  • UAH0.63
Autobuz, foto de arhivă

Au ajuns la Chișinău: Cum arată autobuzele noi care vor circula pe străzile Capitalei

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
327810

Chișinăuienii se vor putea bucura de mai mult confort în transportul public - 25 dintre cele 31 de autobuze achiziționate pentru municipiul Chișinău au ajuns deja în Capitală.

CHIȘINĂU, 16 feb - Sputnik, Cristina Bumbu-Dănuță. Primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a anunțat într-o postare facebook că mijloacele de transport deja sunt la Chișinău.

Autobuzele au fost parcate în Piața Marii Adunări Naționale, iar Ruslan Codreanu nu a ratat șansa de a face anunțul într-un mod caracteristic vremurilor noastre, printr-un selfie. Poza, însoțită de un mesaj adresat locuitorilor municipiului Chișinău, a fost postată pe pagina sa de Facebook.

”Am făcut tot posibilul ca chișinăuienii să aibă transport public de calitate”, a scris primarul interimar Ruslan Codreanu.

Anunțul primarului general interimar i-a bucurat fără îndoială pe chișinăuienii, aceștia nu au ezitat să scrie în comentarii mesaje de mulțumire la adresa primarului și a Consiliului Municipal Chișinău care au luat decizia de a completa parcul auto al Capitalei.

Tematic

Primăria Chișinău are un plan! Vezi când am putea scăpa de ambuteiajele din oraș
Transport nocturn: Câte troleibuze vor circula prin Chișinău după miezul nopții
Primăria Capitalei: O nouă linie de troleibuz, lansată în municipiul Chișinău
Tagurile:
transport public, chisinau, Autobuze noi
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei