05:20 14 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.59
  • RUB0.27
  • RON4.08
  • UAH0.72
Мальчик с девочкой за ноутбуком

Învață online și gratuit câteva limbi străine - rusă, engleză, chineză, arabă, franceză

© Photo: pixabay / StartupStockPhotos
Societate
Sa primesc un link scurt
35620

Dacă vreți să învățați o limbă străină, dar nu aveți timp pentru a merge la cursuri, nu vă indispuneți, este o alternativă. Platformele online de învățare a limbilor străine sunt concepute pentru cei ocupați sau cărora le place să învețe online.

CHIȘINĂU, 18 feb – Sputnik. Este foarte greu să alegi din multitudinea de site-uri care oferă cursuri de limbi străine, noi am selectat câteva platforme online despre care abonații au mai multe cuvinte de laudă și pe care poți studia o limbă străină fără a plăti bani, cursurile fiind, în mare parte, gratuite. 

Cursurile pe EdX sunt disponibile pentru persoanele interesate din întreaga lume. Pe EdX puteți învăța: engleză, franceză, spaniolă și chineză.

Duolingo: Este o platformă online de învățare a limbilor străine pe care o puteți accesa de pe calculator sau telefon. Platforma înregistrează cât timp acordați studierii unei anumite limbi și vă indică cât ați progresat. Limbile pe care le puteți învăța pe Duolingo sunt: spaniolă, rusă, franceză și chineză.

Learn a Language: Este o platformă online care vă oferă posibilitatea de a învăța gratuit până la 1400 de cuvinte în limbile: engleză, arabă, rusă, chineză, franceză și spaniolă.

italki: Dacă vrei să vorbești corect o anumită limbă și să pronunți ca un vorbitor nativ, poți accesa italki, una dintre cele mai mari platforme de învățare a limbilor străine. Pe italki poți învăța: engleză, spaniolă, franceză, chineză, rusă și arabă.

Polyglot Club: Polyglot este un site gratuit care vă conectează cu un număr mare de vorbitori din întreaga lume. Puteți găsi comunica cu ei în: engleză, franceză, spaniolă, arabă, chineză și rusă.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Moldoveancă stabilită în SUA: Trebuie să-i acceptăm pe vorbitorii de limba rusă
Cleopatra Stratan apare într-un manual de engleză: Iată cum este descrisă aceasta
Tagurile:
limba franceză, engleza, rusă, limbi, gratuit, Online, învață


Știrile Zilei