03:44 20 Martie 2019
În direct
  • EUR19.56
  • USD17.22
  • RUB0.27
  • RON4.11
  • UAH0.63
Hoț

Lipsa banilor l-au dus la fapte extreme: Iată ce a făcut un tânăr din Capitală – Video

CC0 / Pixabay / LeoFra
Societate
Sa primesc un link scurt
103 0 0

Un tânăr a intrat in mai multe subsoluri din Capitală și a furat bunuri pe care le vindea la prețuri simbolice.

CHIȘINĂU, 21 feb – Sputnik. Un tânăr de 20 de ani a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de comiterea furturilor din subsolurile caselor de locuit. Suspectul a mai fost judecat anterior pentru infracțiuni similare.

Individul este bănuit în trei cazuri. Polițiștii au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Astfel, primul caz s-a produs în data de 15 decembrie. Inspectoratul Buiucani a fost alertat că un individ a spart lacătul de la ușă și a intrat în debaraua din subsolul unei case de locuit de pe strada Ion Creangă.

De acolo, individul a furat un aparat de găurit de model „Metabo” și alte două aparate de găurit de model „Machita”, cauzând un prejudiciu în sumă totală de 9 mii 324 de lei.

Alte două cazuri au avut loc în luna februarie curent, când tot prin deteriorarea lacătului a pătruns în subsol și a sustras bunuri materiale. Prejudiciul cauzat proprietarilor se ridică la 10 mii 600 de lei.

În cadrul audierilor, infractorul și–a recunoscut vinovăția, comunicându-le polițiștilor că a comis furturile din lipsa mijloacelor financiare, iar bunurile sustrase le-a vândut la prețuri simbolice.

Polițiștii întreprind toate măsurile pentru depistarea bunurilor, pentru a fi întoarse proprietarilor. Tânărul este cercetat penal pentru furt, infracțiune care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la  240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Tematic

Un temut "hoț în lege" din Kazahstan a venit în Moldova. Iată care îi era scopul
Tagurile:
capitala, fapte, bani, lipsa
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei