16:17 21 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Qandal, arxiv şəkli

Șocant: Un taiwanez și-a ucis soția pentru că aceasta a refuzat să-și mărească sânii

© Sputnik / Vitaly Belousov
Societate
Sa primesc un link scurt
70 0 0

Bărbatul i-a cerut soției să-și mărească sânii pentru a doua oară pentru a corespunde canoanelor de frumusețe populare în Taiwan.

CHIȘINĂU, 21 feb – Sputnik. Taiwaneză Peng Hui-i și-a mărit sânii la insistența soțului său de 32 de ani pentru a nu io mai tachina. Nemulțumit de rezultat, bărbatul i-a cerut femeii să-și mai mărească încă odată sânii pentru a corespunde canoanelor de frumusețe populare în Taiwan. 

Femeia de 34 de ani a refuzat să meargă pentru a doua oară la operație. Acest lucru a provocat certuri între cei doi soți, iar ulterior au decis să locuiască separat. Ultima dată femeia a fost văzută pe un scuter cu copii. Atunci femeia mergea la soțul ei să-i ceară divorțul. 

Peste câteva zile, în salonul unui automobil părăsit, care aparținea fostului soț, Poliția a descoperit pe bancheta din spate patru cadavre: al femeii, al soțului său și ale celor doi copii. O fetiță de șase ani și un băiat de nouă ani.

Potrivit Poliției taiwaneze, bărbatul și-a otrăvit toată familia cu o substanță pe care le-a pus-o în mâncare. Ulterior, a suit toată familia în mașină și a pornit soba autoturismului care a emanat gaze toxice de la care s-au intoxicat cu toții și au murit.   

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

(VIDEO) Cutremur înspăimântător în Taiwan. Imagini șocante
Tagurile:
mărimea sânilor, doi copii, ucis fosta soție, Bărbat
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei